Σπιτικό Μαγειρευτό Φαγητό Κάθε Μέρα

Το μαγειρευτό φαγητό στον Πεζόδρομο στα Πετράλωνα εκτός από νόστιμο είναι και υγιεινό. Μάθετε γιατί αξίζει να δοκιμάσετε την κουζίνα μας.


Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι το μαγειρευτό φαγητό είναι πολύ πιο υγιεινό από τα έτοιμα κατεψυγμένα παρασκευάσματα, που βρίσκει κανείς στα ράφια των super market. Και φυσικά στα πλαίσια μιας ισορροπημένης δίαιτας δεν μπορούμε να τρώμε μονάχα κρέας. Τα λαχανικά και τα όσπρια πρέπει να είναι παρόντα στη διατροφή μας σε συνδυασμό με το κρέας και το ψάρι. Αυτή ήταν η σκέψη μας όταν δημιουργήσαμε το μενού στον «Πεζόδρομο» στα Πετράλωνα. Θέλουμε να προσφέρουμε νόστιμα και υγιεινά μαγειρευτά φαγητά με διαφορετικό μενού για την κάθε ημέρα της εβδομάδας.

  

Γιατί Πρέπει να Προτιμάμε τα Μαγειρευτά Φαγητά

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Public Health Nutrition» που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής , οι άνθρωποι που τρώνε σπιτικό φαγητό, τρέφονται πιο υγιεινά και κινδυνεύουν λιγότερο να πάρουν βάρος. Η έρευνα, απέδειξε ότι τα άτομα που έτρωγαν καθημερινά μαγειρευτό φαγητό κατανάλωναν κατά μέσο όρο λιγότερες θερμίδες, λιγότερο λίπος και λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με αυτούς που έτρωγαν fast food.

Τα άτομα που καταναλώνουν συχνά σπιτικό μαγειρευτό φαγητό διατρέχουν επίσης μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν τη χρόνια μεταβολική νόσο του διαβήτη και πλήθος άλλων ασθενειών που σχετίζονται με τον σύγχρονο τρόπο διατροφής. Ο επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι «είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε την κοινή γνώμη για τα οφέλη του σπιτικού φαγητού».

Σπιτικό Φαγητό Κάθε Μέρα

Τα μαγειρευτά φαγητά τα εκτιμάμε περισσότερο αφού εγκαταλείψουμε το πατρικό μας. Η έλλειψη χρόνου και ο φόρτος εργασίας, είναι τα βασικά εμπόδια για το υγιεινό μαγείρεμα στο σπίτι σε καθημερινή βάση. Νοσταλγούμε τα μαμαδίστικα μαγειρευτά φαγητά, αλλά πλέον είναι δύσκολο να τα έχουμε όποτε τα θέλουμε.

Αυτό δε χρειάζεται να μας κάνει να στερούμαστε τα αγαπημένα μας πιάτα.

Στον «Πεζόδρομο» στα Πετράλωνα διαθέτουμε ένα πλήρες μενού με σπιτικά μαγειρευτά φαγητά για όλη την οικογένεια. Τα όσπρια, το ψάρι, τα λαδερά και οι σούπες πρωτοστατούν στο καθημερινό μας μενού. Και συνοδεύονται υπέροχα με φρεσκοκομμένες σαλάτες από ντόπια λαχανικά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή τους είναι φρέσκα, αγνά και πάνω από όλα υγιεινά . Σπιτικές συνταγές, μαγειρεμένες με υγιεινό τρόπο, αποτελούν μια άριστη επιλογή για τη σωστή διατροφή σας.

Πως Μπορείτε να μας Βρείτε

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα πιάτα μας, σας περιμένουμε στον ανακαινισμένο χώρο μας δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό των Κάτω Πετραλώνων. Ελάτε να απολαύσετε σπιτικές γεύσεις σε ένα χαλαρό περιβάλλον που κυριαρχεί το οικογενειακό κλίμα. Καλή παρέα και σπιτικό μαγειρευτό φαγητό συνοδεία ελληνικής μουσικής, θα σας κάνουν να θέλετε να έρχεστε ξανά και ξανά στον Πεζόδρομο στα Πετράλωνα.

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε το φαγητό στο σπίτι ή το γραφείο σας, το delivery του «Πεζόδρομου» θα σας εξυπηρετήσει αφάνταστα! Καλύπτουμε όλο το κέντρο της Αθήνας, τα Πετράλωνα, το Κουκάκι και την Καλλιθέα από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 210 3456 742 για να σας εξυπηρετήσουμε!